BREZPLAČEN PRIROČNIK

7 NAJUSODNEJŠIH NAPAK

v nepremičninskih evidencah vaših nepremičnin, na katere vas niso opozorili!

Mnenja strank

Pomoč pri nakupu nepremičnine, ki ti prinese neko sigurnost. Aplikacija VodiNep bi bila zanimiva za banke ob odobravanju kreditov.

Anton Homar, Zavod Sv. Stanislava
Anton Homar, Zavod Sv. Stanislava

Pomembnost usklajenih evidenc zaradi razpolaganja z nepremičninami, socialnih transferjev in zaradi davka na nepremičnine.

Jože Strajnar lastnik nepremičnine
Jože Strajnar lastnik nepremičnine

Odlična aplikacija, ki pomaga lastnikom zemljišč, stavb in delov stavb na enem mestu preveriti skladnost podatkov iz vseh nepremičninskih evidenc.

Marko Skubic ASTEC d.o.o. NEPSA d.o.o.
Marko Skubic ASTEC d.o.o. NEPSA d.o.o.

Žal se je izkazalo, da je stanje na področju nepremičninskih evidenc še bolj »konfuzno« kot sem razmišljala do sedaj.

Karolina Urbanija
Karolina Urbanija

Jasen pregled problematike na področju evidence etažne lastnine in nepremičnin na splošno. Zajeta celotna problematika izvedbe vpisa lastnine. Program: izredna intuitivnost glede na potrebe na tržišču uslug. Menim da je aplikacija lahko zelo koristen pripomoček pri evidentiranju in poslovanju z nepremičninami.

Nebojša Jankovič, DONF d.o.o.
Nebojša Jankovič, DONF d.o.o.

Škoda, ker ničesar ne vemo o neskladju v evidencah! Katastrofalno!

Brigita Vidmar, IGMAR KRANJ, d.o.o.
Brigita Vidmar, IGMAR KRANJ, d.o.o.

Aplikacija za upravnike in lastnike omogoča transparenten vpogled v dejansko stanje vpisa v različne baze podatkov o nepremičninah. Ponuditi možnost omejenega vpogleda upravniku, ter zainteresiranem Nadzornem odboru. Prednost aplikacije je spletni dostop, ki ne potrebuje instalacije na strani uporabnika.

Tomaž Trobiš, lastnik nepremičnine
Tomaž Trobiš, lastnik nepremičnine

Po pokojni ženi sem podedoval več parcel. Sodnica je pripravila sklep o dedovanju in mislil sem da imam vse urejeno. Kasneje, ko sem želel prodati del ene od parcel, mi je geodet povedal, da je v zemljiški knjigi še vedno lastnica moja pokojna žena. Podjetje Geonep d.o.o. mi je s pomočjo njihove aplikacije VodiNep pregledalo seznam nepremičnin in pripravilo poročilo na katerih nepremičninah je bilo dedovanje izpuščeno. S tem izpisom sem šel nazaj na sodišče, da mi dopolnijo sklep, tako, da bom lahko dejansko prodal nepremičnino.

Anton Vlašič
Anton Vlašič