BREZPLAČEN PRIROČNIK

7 NAJUSODNEJŠIH NAPAK

v nepremičninskih evidencah vaših nepremičnin, na katere vas niso opozorili!

VodiNep - pravna varnost nepremičnin

VodiNep / Geonep d.o.o. predstavitev

Blagovna znamka VodiNep, ki vključuje spletno stran www.vodinep.si in aplikacijo VodiNep je last podjetja Geonep d.o.o.

Poslanstvo podjetja je je čim bolj preprosto predstaviti in urediti nepremičninske evidence  lastnikom, upravljavcem in drugim uporabnikom nepremičninskih

Z razliko od običajnih geodetskih podjetij prikazujemo stanje, neskladja in spremljanje napredka urejanja evidenc s pomočjo aplikacije VodiNep, s katero lahko uporabnik bistveno lažje diagnosticira dejansko stanje.

POSLOVNA TRADICIJA

Poslovna družinska tradicija evidentiranja nepremičnin sega že iz časov po drugi svetovni vojni, ko je Trobiš Alojz, geometer v Celju vodil takratni kataster in Geodetski zavod Celje. Geonep d.o.o. pa je v tej obliki nastal v letu 2003, z željo najprej napojiti tržišče z novo nastajajočim katastrom stavb in drugim urejanjem nepremičninskih razmerij. Že v letu 2006 smo dosegli največji tržni delež v katastru stavb na Območni geodetski upravi Ljubljana

Preberi več…

DIREKTOR

Boštjan Trobiš, direktor podjetja VodiNep

Boštjan Trobiš

 

Univ. dipl. inž. geodezije, Sodni izvedenec za geodetske evidence in avtor več člankov v strokovnih revijah in drugih medijih.

Član več strokovnih in stanovskih združenj. Prav tako je januarja 2014 pridobil certifikat za usposobljenost svetovanja davka na nepremičnine.

Direktor podjetja Geonep d.o.o., ki se ukvarja z evidentiranjem nepremičnin.

Podjetji v konzorciju Geonep d.o.o. in Geotočka d.o.o. sta edini v Sloveniji izvedli množično izboljšavo lokacijskih podatkov za celotno politično občino in sicer za Škofjo Loko in Jesenice. Podjetje Geonep d.o.o. je v letih po sprejetju ZVEtLa (l.2008) med prvimi v Sloveniji začelo s pripravami predlogov za dokončanje etažne lastnine in pridobitev pripadajočega zemljišča.

Uradni podatki
GEONEP d.o.o.

Dolgi naziv PRS: GEONEP d.o.o. geodetske in nepremičninske storitve

Davčna: 79120067

Matična: 1869167000

Zavezanec za DDV: DA

SKD: M71.121 – Geofizikalne meritve, kartiranje

Datum vpisa: 18.11.2003

Naslov: Malnarjeva ulica 21, 1000 Ljubljana